Leveringsvoorwaarden

Transportkosten

Gratis levering voor bestellingen groter dan 40 euro in België, Nederland en Luxemburg. Alle verzendingen worden verstuurd met de Belgische Post of Taxipost.

Leveringen

Beschikbare producten worden, na ontvangst van betaling, verstuurd binnen 2 werkdagen. In uitzonderlijke gevallen moeten de producten bijbesteld worden bij onze leveranciers, waarbij de leveringstermijn kan oplopen tot meer dan 20 dagen. In dit geval wordt de klant persoonlijk gecontacteerd om de leveringstermijn mee te delen.

Beschadigingen of een tekort aan producten dienen binnen 48h gemeld te worden op info@wegmetvogels.be. Een beschadigd product moet binnen 7 dagen, na ontvangst van uw pakje, teruggestuurd worden

Retour

De klant kan zonder opgave van reden, het product retourneren, binnen 7 dagen. Retourneren is op rekening en risico van de klant. Retourzendingen moeten geadresseerd worden aan Weg Met Vogels, Nieuwe Kassei 4, 1790 Affligem.

Voor een geldige retournering mogen de producten absoluut geen sporen van gebruik vertonen.

Terugbetaling

De klant kan een terugbetaling van het aangekochte product ontvangen. Bij zendingen waarbij geen verzendingskosten werden aangerekend, dus waar bij de afrekening 'Gratis verzending!' wordt geadverteerd, worden de gemaakte verzendingskosten toch van de totaalprijs afgetrokken bij een terugbetaling.

Regio

Wij leveren in BeNeLux.

Afhalingen

De klant kan de goederen ook afhalen na afspraak.
Voor afhalingen te Affligem, Nieuwe Kassei 4, maakt u een afspraak op 0475 82 39 47.