Home

Subcategorieën

 • Antilandingspennen
 • Afschrikmiddelen

  Een heel efficiënt afschriksysteem , vergelijkbaar met schrikdraad doch speciaal vervaardigd om vogels af te schrikken en dit op basis van een electrostatische schok !

  · Vogels krijgen enkel een ongevaarlijke schok
  · De tape is bijna onzichtbaar , en meer dan esthetisch verantwoord
  · Vogels zullen na 1 tot maximaal 2 schokken de site definitief verlaten
  · Stroomverbruik is te verwaarlozen
  · Werkt als enig afschrikmiddel voor ALLE vogelsoorten
  · Eenvoudig zelf te installeren

  Combineer deze 3 producten om een compleet systeem samen te stellen.

 • Electropuls systemen
 • Akoestische systemen
 • Ultrasound systemen

  Wij hebben reeds sinds 1991 bij industriële projecten heel wat ervaring hebben met ultrasound geluidsgolven bij knaagdieren en vogels.

  In een tamelijk verduisterde omgeving (klimmuren / brugkelders / opslagruimten / opengaande poorten) kunnen duiven worden verdreven mits gebruik te maken van de combinatie van de meest professionele stroboscooplampen en ultrasound geluidsgolven, en bij bv kippen legbatterijen en varkenskwekers, kunnen wij ratten en muizen verjagen met ultrasound geluidsgolven.

  Ook kunnen muizen en steenmarters worden verjaagd uit valse plafonds, vossen bij kippenrennen enz... En dit allemaal met de meest professionele ultrasound toestellen.

 • Verhuur

  Wij verhuren de meest professionele afschriksystemen wereldwijd, welke wij leverden aan Brussels Airport, Kortrijk-Wevelgem, Airport Oostende, Zoo A’pen, Plankendael, enz…

  Het mobiel afschriksysteem Patrol, is een handbediend afschriktoestel voorzien van de meest professionele angstkreten van meeuwen, spreeuwen, kraaien en kauwen.

  Huur (met garantie!):

  - € 500,00 (excl. BTW) voor 14 dagen
  - € 850,00 (excl. BTW) voor 30 dagen
  - en dit tot € 200,00 (excl. BTW) per maand voor overeenkomsten van 12 maanden.

  Wanneer het toestel wordt aangekocht binnen de huurperiode wordt 100% van het betaalde huurbedrag verrekend met de aankoop.

  Dergelijke overeenkomsten kunnen wij evengoed treffen voor het verhuren van vaste afschriksystemen One Shot (voorzien van 4 tot 40 hoornluidsprekers), en van autonome afschriksystemen One Shot Stand Alone, en Scare Sound Mobile , welke volledig automatisch werken 24/24h op 12V batterijen of 220V.

  Dergelijke overeenkomsten hebben wij momenteel bij Toyota, Bloso, Siemens NL ,en bij meerdere particulieren.

  Wanneer het toestel wordt aangekocht binnen de huurperiode wordt 100% van het betaalde huurbedrag verrekend met de aankoop tijdens de eerste 3 maanden, nadien wordt 50% van de betaalde huursom verrekend.

 • Consultancy

  Wij leveren het nodige advies voor het opmaken van uw bestrijdingsplan tegen vogeloverlast!

Er zijn 41 producten.

Item 1-24 van 41 in totaal item(s)

Actieve filters